A tehetségkutatók világa a sajtófesztiválon

A tehetségkutatók világa a sajtófesztiválon

Mit él át az, aki 15 évesen egy millió ember előtt élőben énekel a tévében? Mit él át az, aki 16 évesen megnyeri az ország egyik legnézettebb show-műsorát? Hogyan lehet ezt ilyen fiatalon feldolgozni, és mi van ezután? Videoklippek? Új dalok? Siker és csillogás? Három fiatalon befutott tehetséggel beszélgetünk.

Varga Vivien:

A TV2 ének iskolája c. műsorában tűnt fel, majd a Sztárban sztár +1 kicsi c. műsorában, amit Pál Dénessel közösen megnyertek. Ekkorra már egy saját albuma meg is jelent. A győzelem után pedig újabb saját dalokat adott ki, jelenleg a színészet irányában bontogatja szárnyait, számos színházban játszott már nem egyszer főszerepet is.

 

 

Szakács Szilvia:

A TV2 Sztárban sztár Leszek c. tehetségkutató műsor formátumban tűnt fel fél éve, aminek mindössze 15 évesen a fináléjáig jutott, legjobb női előadóként a második helyet zsebelte be. Azóta megjelent első dala, a “Nem kicsi lány” valamint további szerzeményeken dolgozik.

 

 

Varga Szabolcs:

A TV2 Sztárban sztár +1 kicsi c. műsorának 2. évadában Vastag Tamással karöltve győzedelmeskedtek. Azóta karrierje robbanásszerűen beindult. Több saját dal megjelenése után a 90Goes zenekar frontembere lett, valamit színészi pályafutása is kezd komolyan beindulni, nem sokkal ezelőtt felvételt nyert a Madách Színház társulatába is.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

A tehetségkutatók világa a sajtófesztiválon

Oszd meg a Facebook-on!

A tehetségkutatók világa a sajtófesztiválon

Oszd meg a Facebook-on!

X