Déri Anna 2022. Ifjúsági Sajtódíjasa

Déri Anna 2022. Ifjúsági Sajtódíjasa

Dr. Balázs Géza és dr. Szayly József, a DUE alelnökei alapították az Ifjúsági Sajtódíjat 1997-ben. Azóta minden évben egy tehetséges, reménybeli médiás fiatal kapja meg ezt az elismerést.

Közülük már többen bizonyították a nagy médiában, hogy érdemesek voltak erre a díjra. Ifjúsági Sajtódíjas volt például Lazári Fanni, aki a Hamu és gyémánt munkatársa is volt, vagy S. Takács András, aki azóta On the spotról lett közismert, vagy Sóki Tamás, sajtófotó-díjas fotós.

2022. Ifjúsági Sajtódíjasa: Déri Anna

A 2022. évi Ifjúsági Sajtódíjasa Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar körmendi diákja. Változatos írások jellemzik, a jelentkezők közül ő volt a legjobb. Jó lenne néhány elmélyültebb írását is megismerni, épp erre szeretnénk biztatni azzal, hogy sokszínű és aktív munkáját Ifjúsági Sajtódíjjal jutalmazzuk.

Fotó: Czerkl Gábor 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Déri Anna 2022. Ifjúsági Sajtódíjasa

Oszd meg a Facebook-on!

Déri Anna 2022. Ifjúsági Sajtódíjasa

Oszd meg a Facebook-on!

X