DJ Dominique is velünk lesz május 20-án

DJ Dominique is velünk lesz május 20-án

Az ország egyik legismertebb és legkeresettebb lemezlovasa, a Retro Rádió műsorvezetője, DJ Dominique is vendége lesz a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválnak. Ha szeretnél bepillantást nyerni a DJ szakma rejtelmeibe, netán egy aláírást szeretnél a 36 aranylemezes, 5 platinalemezes és 2 dupla platinalemezes sztárral, akkor mindenképpen gyere el a Sajtófesztivál Média Pódiumára május 20-án

DJ Dominique első igazi rezidens helye a debreceni Új Vigadó volt, de ezzel párhuzamosan az összes egyetemi buli helyszínén is megfordult.

Ezt követően tanulmányait az Egyesült Államokban folytatta, ahol nagyon sok új dolgot tapasztalt meg és sajátított el a helyi zenei kultúrából. Miután hazajött, megalapította a Fergeteg Party elnevezésű bulisorozatot, mely a City Rádiós partyk keretein belül kelt igazán életre. Később a Juventus Rádió segítségével lett országosan is ismert. Számtalanszor lépett már fel külföldön is, például Amerikában, Csehországban, Görögországban, Svájcban és Németországban is.

Állandó fellépője volt a Juventus Rádió, az RTL, a Tower of Power, a Z+, valamint az MTV Roadshow-inak. Jelenleg szinte az összes hazai nagy Fesztiválon találkozhatunk vele, többek között az EFOTT-on, a VOLT Fesztiválon, A Mi Velencénk Fesztiválon, a SZIN-en és számos más kedvelt nagy rendezvényen.

Több alkalommal volt már szerencséje színpadra lépni a Népstadionban, a Papp László Sportarénában és a Syma-csarnokban is.

Hosszabb időt töltött a Music Cornerben, a Citadella Dance Hallban, nagyon emlékezetesek a nevéhez fűződő bulik a Széchenyi Kertben, a Soho Londonban, az Alcatrazben, a Retropolisban, a Moulin Rouge-ban, a Remixben és a Morrison’s Ligetben is.

Számtalan hazai és nemzetközi sztár előtt és után lépett már fel, mint DJ és MC. Zenélt többek között Dr Alban, Michael Jackson, Captain Jack, a Scooter, a 4 The ’Cause, Emilia, illetve Cascada fellépését követően. De a Fergeteg Party ott volt a Dolly Roll, a TNT, a Kozmix, a Neoton, az EDDA, Fenyő Miklós és Ákos koncertjein is.

Készített hivatalos remixet többek között a Scooternek, Radics Giginek, Caramelnek és a Balkán Fanatiknak, valamint több sikeres munka fűződik a nevéhez Bárány Attilával és Dave Martinnal közösen.

Hétről hétre az ország legnagyobb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele, Budapesten pedig minden hétvégén a Margit-szigeten a Wonder Islandben, valamint a Morrioson’s 2 Clubban, továbbá rendszeresen a Symbol Budapestben is.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

DJ Dominique is velünk lesz május 20-án

Oszd meg a Facebook-on!

DJ Dominique is velünk lesz május 20-án

Oszd meg a Facebook-on!

X