Véget ért a NETBiztos pályázat!

Véget ért a NETBiztos pályázat!

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!  A Telenor és a DUE közös pályázatát március 31.-ig lehetett beadni.

A pályázatra két témában vártunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internet-használat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehettek részt. Egy pályázó több videót is beküldhetett mindkét témában.

A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

Díjak:  

1. helyezett:     1 tablet + hipernet mobilinternet-szolgáltatás 1 évre

2. helyezett:     1 okostelefon + Blue tarifa csomag 3 hónapra

3. helyezett:     1 okostelefon+ feltöltő kártya

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2020. évi nyári médiatáborába, ahol megismerhetik a szakma mestertitkait.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2020 szeptemberében. A táborkedvezményeket hamarabb, még a tavasz során ki fogjuk osztani a dobogósoknak.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Véget ért a NETBiztos pályázat!

Oszd meg a Facebook-on!

Véget ért a NETBiztos pályázat!

Oszd meg a Facebook-on!

X