okosbutor

A Sajtófeszten is biztonságban

A Sajtófeszten is biztonságban

Bár a jelenlegi szabályok alapján a szeptemberre halasztott Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – mivel nem zenés-táncos rendezvény, hanem edukatív program – korlátozás nélkül is megtartható, de a résztvevők és a szervezők biztonsága érdekében – önkorlátozó módon – a programot az 500 fős korlátozás figyelembevételével tartjuk meg.

Rendezvényenként maximum 400 látogatót engedünk be a térbe. A létszám korlátozás miatt helyszíni jegyváltásra nem lesz lehetőség. A meghívókat és a tiszteletjegyeket meghatározott időpontokra fogjuk kiküldeni.
Mindannyiunk biztonsága érdekében mindezek mellett kézfertőtlenítőket helyezünk el valamennyi teremben, a mosdók és ajtók/kilincsek fertőtlenítése gyakoribb lesz, az Akvárium Klub vendéglátós kollégái maszkot viselnek majd, illete a termek berendezésekor (ülőhelyek, kiállító pultok, stb) maximálisan figyelembe vesszük a javasolt szociális távolságot.
(NA, SzyJ, VJ)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,062RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

A Sajtófeszten is biztonságban

Oszd meg a Facebook-on!

A Sajtófeszten is biztonságban

Oszd meg a Facebook-on!

X