Sajtófeszt: itt nézhető vissza a közvetítés

Sajtófeszt: itt nézhető vissza a közvetítés

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválról és a Nagy Diák Tesztek döntőiről két csatornán egész nap élőben közvetítettük az eseményeket. 

Big Hall – Nagy Diák Tesztek Döntők

VOLT Bár – Csodák Tárháza, Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetése, Médiapódium:

A jelen vírus állapotok miatt felelős döntést kellett hoznia a DUE Elnökségének: a májusról szeptemberre halasztott Országos Ifjúsági Sajtófesztivált és az őszre halasztott négy Nagy Diák Teszt döntőt zártkörűen, szigorú létszámkorlátok és a járványügyi rendelkezések betartásával maximálisan COVID-biztosan tartottuk meg szeptember 22-én az Akvárium Klubban.

A Sajtófesztivál minden évben igen népszerű a fiatalok körében, több mint kétezer diák szokott érkezni rá szerte az országból. A tavaszi négy Nagy Diák Teszt edukatív játék első fordulójában pedig több mint 50 ezer fiatal vett részt. Annak érdekében, hogy a teszt játékok döntőire, valamint az országos diákmédia pályázat eredményhirdetésére várakozó több mint kétezer fiatal ne rekedjen kívül, online közvetítettük számukra az eseményt.

Az Akváriumban egyszerre több helyszínen zajló program streamelése, a mozgalmas eseményekbe való bekapcsolódás lehetőségének megteremtése, mindezek színvonalas megvalósítása óriási innováció és kihívás volt a számunkra. A sok érdeklődő a fiatalra való tekintettel azonban ezt mindenképpen meg kellett oldjuk. Ez komoly feladatot jelentett, de egyben nagy kísérletet is. Lehetőségünk akadt a gyakorlatban létrehozni és kipróbálni egy olyan formátumot, melyet a jövőben számtalan esetben – rendezvényeink, képzéseink, tesztjátékaink során – jól hasznosíthatóvá válik.

Az egész napos programot sok lelkes fiatal médiás bevonásával, gyakorlott és profi szakemberek irányításával valósítottul meg.

A célkitűzéseinkben rejlő innovatív lehetőséget az NMHH is felismerte, és támogatóként maga is a rendezvény mögé állt.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X