Ismét médianap

Ismét médianap

Online, offline, televíziózás, hagyományos médiumok… Melyik műfaj a leginkább hangsúlyos a 21. században, és melyik az a téma, ami mindent visz? Ahogy már megszokhattad, idén ősszel is vár a DUE médiatalálkozója. A hagyományos rendezvénynek a Lánczos Kornél Gimnázium és a Táskarádió ad otthont. Az október 18-án 10 órakor kezdődő rendezvény több érdekes témát és neves előadót vonultat fel. Találkozhattok vloggerrel, bloggerrel, internetes szakemberrel, tévés személyiségekkel.. 

Miért jó vlogolni, blogolni? Mindezt hogy tegyük biztonságosan, szabályokat, törvényeket és az egymás iránti tiszteltet betartva? Miért fontos a hírműfaj és a korrekt tájékoztatás? Vagy éppen a versek és az irodalom? Ezekkel a témákkal várjuk az érdeklődőket Székesfehérváron.

Találkozunk október 18-án, 10 órakor a Lánczos Kornél Gimnáziumban. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Ismét médianap

Oszd meg a Facebook-on!

Ismét médianap

Oszd meg a Facebook-on!

X