Itt a DUE Rádió decemberi adása

Itt a DUE Rádió decemberi adása

Ismét rengeteg izgalmas témát hoztunk el nektek. Hallgasd meg te is a DUE Rádió decemberi adását!

DUE Trend:

A DUE Rádió magazinja híreinkkel, pályázatainkkal.

Pénzügyes:

Itt a december, közeledik a karácsony. Hogyan maradhatunk tudatosok a pénzügyeinkben ebben az időszakban? Tóth Tibor, a Pénzügyminisztérium államháztartás finanszírozásáért és nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkára segít megtalálni a választ.

Klímavédő:

Sajnos kevesen tudják, de a karácsonyi időszak az egyik leginkább környezetszennyező időszaka az évnek, az emberek többsége ugyanis ilyenkor esztelen vásárlásba kezd, ami óriási terhet ró Bolygónkra. De mégis hogyan tudnánk zöldebben ünnepeli a karácsonyt?

Fogyassz okosan!:

Biztosan mindenkinek van emléke a TeleShopos reklámokról és árukról. Mit érdemes erről tudni? Mik a buktatói? Ma Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő segít eligazodni a témában.

KRESZteződés:

Decemberi műsorunk vendége Pécsi Norbert, a Magyar Közút szóvivője.

Programozd a jövőd!:

A decemberi adás különleges, mivel két vendégünk is van. Éles Júlia és Nagy Korina, akik mindketten részt vettek az Európai lány Informatikai Olimpián, ahonnan bronzéremmel térhettek haza. Júlia el is mondta nekünk, hogy mi is ez a verseny pontosan és mi a célja.

Hallgass bele te is!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Itt a DUE Rádió decemberi adása

Oszd meg a Facebook-on!

Itt a DUE Rádió decemberi adása

Oszd meg a Facebook-on!