Itt a DUE Rádió januári adása

Itt a DUE Rádió januári adása

Ismét rengeteg izgalmas témát hoztunk el nektek. Hallgasd meg te is a DUE Rádió januári adását!

DUE Trend:

DUE Trend, a DUE Rádió műsoraival, híreivel.

Pénzügyes:

Képzeljetek el egy hetet, ahol nem a klasszikus iskolai tanóráké a főszerep, mégis annyi hasznos tudással tértek haza, hogy még a szüleiteknek is tudtok újat tanítani. Balogh László helyettes államtitkár mesélt a Pénz7 programsorozatról, ami ezt lehetővé teszi.

Fogyassz okosan!:

Fél év után már rengeteg információt hallottunk a fogyasztóvédelemről. De emlékeztek minden részletre? A mai adásban felelevenítjük, mikről beszéltünk eddig. Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő segít felélénkíteni az emlékeket.

A magyar kultúra napjának ünnepi műsora:

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag részeként és jelölte meg dátummal Csekén a Himnusz kéziratát.

Vízkereszt és farsang ünnepi műsor:

A nyugati kereszténységben január 6. vízkereszt, avagy a háromkirályok, másképpen a napkeleti bölcsek napja, a katolikus egyház egyik legfontosabb ünnepe. Vízkereszt a karácsonyi ünnepek zárónapja, ezután kezdődik a farsangi időszak.

Hallgass bele te is!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Itt a DUE Rádió januári adása

Oszd meg a Facebook-on!

Itt a DUE Rádió januári adása

Oszd meg a Facebook-on!