Itt a DUE Rádió novemberi adása

Itt a DUE Rádió novemberi adása

Hallgasd meg te is a DUE Rádió novemberi adását, ismét rengeteg izgalmas témát hoztunk el nektek.

DUE Trend:

A DUE Rádió magazinja híreinkkel, pályázatainkkal.

Pénzügyes:

Mi az a Magyar Államkincstár? Ki az elnöke? Mivel jár egy ilyen pozíció betöltése? Ma minden kérdésetekre választ kaphattok! A Pénzügyes novemberi vendége Bugár Csaba, a Magyar Államkincstár elnöke.

Klímavédő:

Mit jelent pontosan a „greenwashing”” kifejezése, hogyan ismerhetjük fel, ha át akarnak minket verni, és mi a zöldre mosás etikus alternatívája, a zöld marketing? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Szebenyi Péter, zöld marketing szakemberrel, a Mathias Corvinus Collegium Klímapolitikai Intézetének munkatársával.

Fogyassz okosan!:

Fenntarthatóság a fogyasztóvédelemben és a ruhavásárlásban? Mire figyeljünk oda? Ehavi adásunkban is Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő segít eligazodni a témában.

KRESZteződés:

A KRESZteződés legújabb vendége Zsinkai Elvira rendőr alezredes, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályának kiemelt főreferense.

Programozd a jövőd!:

Miért van szükség informatikusokra? Mikor és hogyan érdemes belevágni ebbe a hivatásba? Legújabb vendégünk Tisza Géza, a Programozd a jövőd! motivációs pillérjének egyik vezetője.

Hallgass bele Te is!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Itt a DUE Rádió novemberi adása

Oszd meg a Facebook-on!

Itt a DUE Rádió novemberi adása

Oszd meg a Facebook-on!