Itt a DUE Rádió szeptemberi adása

Itt a DUE Rádió szeptemberi adása

Hallgasd meg te is a DUE Rádió szeptemberi adását, ismét rengeteg izgalmas témát hoztunk el nektek.

DUE Trend:

A DUE Rádió magazinja híreinkkel, pályázatainkkal.

Pénzügyes:

Van már bankszámlátok? Találkoztatok már hirdetésekkel a témában online vagy az utcán? Nem tudod mikor érdemes belevágni? Ma mindenre választ kapunk Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkártól.

Klímavédő:

Magyarországot is érinti az elsivatagosodás. Többek között erről is beszélgettünk a szakértővel, illetve arról, valóban ki fog-e száradni a Balaton, és hogyan fog alakulna Európa népessége 2100-ig a klímaváltozás következtében.

Fogyassz okosan!:

Mik azok a fogyasztói jogok? Van garancia jótállás és szavatosság? Mit jelentenek ezek a fogalmak és mikor élhetünk velük? Ma Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő segít eligazodni a témában.

KRESZteződés:

Műsorunk vendége Lázár László Humda Zrt. kommunikációs igazgatója. Vele beszélgettünk az elindult közlekedésbiztonsági plakátkampányukról.

Programozd a jövőd!:

Vendégünk Németh Márton a Budapesti Fazekas Mihály gyakorló iskola és gimnázium végzős tanulója, aki idén részt vett az informatikai diákolimpián.

Hallgass bele te is!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Itt a DUE Rádió szeptemberi adása

Oszd meg a Facebook-on!

Itt a DUE Rádió szeptemberi adása

Oszd meg a Facebook-on!