Pótközgyűlést tartott a DUE – megválasztották az új intézőbizottságot

Pótközgyűlést tartott a DUE – megválasztották az új intézőbizottságot

A közgyűlést Tomszer Miklós jogász, a DUE örökös tiszteletbeli elnöke vezette, aki az ülés kezdetén megállapította, hogy mivel az eredeti időpontban és helyszínre (2020. szeptember 17. 17.00 óra, DUE-iroda) meghirdetett közgyűlésen nem jelent meg a tagság fele, így a 2020. szeptember 22-i közgyűlés a résztvevő tagok létszámától függetlenül érvényes.

A közgyűlés résztvevői egyhangúlag megválasztották jegyzőkönyv-vezetőnek Kovács Gabriellát, a jelölő bizottság elnökének Zala Orsolyát, jegyzőkönyv-hitelesítőnek Balázs Gézát és Karvaly Bencét, majd a szavazatszámláló bizottság elnökének és tagjait (Nagy Anikó, Pölcz Ádám és Zala Orsolya).

A napirendi pontok közül elsőként az éves szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolót, a számvizsgáló bizottság jelentését, valamint a közhasznúsági jelentést ismerhették meg a résztvevők. A beszámolókat Dr. Balázs Géza és Dr. Szayly József alelnökök ismertették. A közgyűlés ezeket egyhangúlag, ellenszavazat nélkül fogadta el.

A következő napirendi pontnak megfelelően a jelenlévők új intézőbizottsági tagokat és intézőbizottsági elnököt választottak. Miután megbizonyosodtak arról, hogy a tisztségekre javasoltak elfogadták a jelölést, a közgyűlés megválasztotta Panulin Boglárkát az intézőbizottság elnökének, Balázs Istvánt és Bogdán Noémit a bizottság tagjainak.

(KB)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X