Már egészen összeszoktak a csoporttagok

Már egészen összeszoktak a csoporttagok

A hétfői napon megjelent az első újság a Lepkedőaktrobatáktól, ami klasszikus napilapi jegyeket viselt. A keddi napon Szárszó Szentjeienk volt nehéz dolga, hiszen az egyik legkomolyabb rádiós műsorban kellett helyt állniuk, hiszen elkészítették a déli krónikát. A kreatív videósok, és a híradó stáb gőzerővel forgatott mind a közben, hogy az ebédlőben egy élethű autószimulátor várta a táborozókat, akik kipróbálhatták a vezetés élményét, egy VR szemüveg és szimulációs fotel segítségével. Természetesen egy nehezített pályán kellett teljesíteni az utat, hiszen szimuláció fő célja az volt, hogy a biztonságos vezetésre hívja fel a figyelmet.

A szokásos étkezések és szakmai előadások után a produktumok bemutatása és értékelése maradt hátra.

Az esete pedig készülődéssel telt, hiszen megérkezett a SoundKillers utolsó tagja a táborba, így a hagyományos felezőbuli is elkezdődött, ami diszkréten az éjjeli takarodót betartva ért véget.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Már egészen összeszoktak a csoporttagok

Oszd meg a Facebook-on!

Már egészen összeszoktak a csoporttagok

Oszd meg a Facebook-on!

X