Megtartotta éves közgyűlését a DUE

Megtartotta éves közgyűlését a DUE

2021. május 31-én tartotta meg éves közgyűlését a Diák- én Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete. Az Elnökség által május 27-re összehívott első, online közgyűlésen nem jelent meg a tagság fele, így az ismételt közgyűlés május 31-én – a résztvevők számától függetlenül – érvényes és határozatképes volt.

Az egyesület történetében először tartottuk online – Zommon keresztül – a közgyűlést. A levezető elnök Dr. Szayly József, a DUE alelnöke volt. Az alelnök az ülés kezdetén megállapította, hogy mivel az eredeti időpontban – 2021. május 27-én, csütörtök 16 óra, Zoom – összehívott online közgyűlésen nem jelent meg a tagság fele, ezért a közgyűlés határozatképtelen volt.

Ezért a megismételt közgyűlés – 2021. május 31-én, hétfő 16 óra, Zoom – a résztvevő tagok létszámától függetlenül érvényes.

A jelenlévők először a közgyűlést lebonyolítók és a napirendi pontok elfogadásáról szavazhattak.

A közgyűlés résztvevői egyhangúan megválasztották jegyzőkönyv-vezetőnek Kovács Gabriellát, jegyzőkönyv-hitelesítőnek Zala Orsolyát és Reisinger Márkot.

A napirendi pontok közül elsőként az éves szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolót, valamint a közhasznúsági jelentést ismerhették meg a résztvevők. A beszámolókat az Elnökség nevében Dr. Szayly József alelnök ismertette. A közgyűlés ezeket egyhangúan, ellenszavazat nélkül fogadta el.

A DUE 2021. évi terveit Balázs Géza és Szayly József alelnök ismertette, amit a közgyűlés szintén egyhangúan, ellenszavazat nélkül elfogadott.

A közgyűlés Kecskés István elnök zárszavával zárult.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Megtartotta éves közgyűlését a DUE

Oszd meg a Facebook-on!

Megtartotta éves közgyűlését a DUE

Oszd meg a Facebook-on!

X