Miniszteri elismerést kapott a DUE

Miniszteri elismerést kapott a DUE

A bűnmegelőzés területén végzett kimagasló tevékenysége elismeréséül miniszteri elismerő díszoklevelet adományozott egyesületünknek Dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

Az elismerést a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal immáron négy éve tartó, sikeres együttműködéséért, valamint a negyedik alkalommal elindított Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt megrendezéséért adományozta a belügyminiszter a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének. Az ismeretterjesztő edukatív játékban az elmúlt években több mint 40 ezer fiatal kapcsolódott be.

Az elismerő díszoklevelet – a járványügyi szabályok miatt – a szokásokkal ellentétben nem a Belügyminisztériumban, hanem az NBT székházában, 10 fő jelenlétében személyesen adta át Dr. Hatala József rendőrtábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke. A díjat 2020. december 21-én Kecskés István elnök és Dr. Szayly József alelnök vették át az egyesület nevében.

A miniszterelnök-helyettes az átvevőkhöz intézett levelében méltatta a DUE bűnmegelőzés területén végzett sikeres munkáját, és hangsúlyozta, hogy az elismerést a BM államtitkárainak egyhangú javaslata alapján adományozta az egyesületnek.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X