Pénzügyi nap a Médiatáborban

Pénzügyi nap a Médiatáborban

A táborozókat megszokott módon az East- Újjászületés ébresztette, majd a megszokott Reggeli Ébresztő Műsor. A szerdai nap is mozgalmasnak ígérkezett, hiszen folyamatosan forogtak a kamerák, és a napi fotós ügyeleteseknek is volt dolga, hiszen a Pénzügyminisztérium munkatársa Dr. Tebeli Izabella egy pénzügyi tudatosságról tartott előadást. Az előadás több interaktív elemből állt, hiszen először 5-ös csoportokat kellett alkotniuk a táborozóknak és pénzhez kapcsolódó csapatneveket kellet választaniuk. Az előadás inkább egy közös beszélgetéssé alakult át, a táborozóknak feladatuk volt, hogy a pénzügyi tudatossághoz készítsenek egy plakátot. A nyertes csapatok jutalomban részesültek. A Pénzügyes nap egy óriási Kahoot-ozással ért véget.

A nap hátralévő részében a csoportok igyekezték feldolgozni a délelőtt hallottakat, hogy a mustrára minden időben elkészülhessen. A vacsora után a táborvezetősége Orsialex vezetésével csoportokra bomlott, így lehetőségük volt a táborozóknak nem csak a csoporttársaik megismerni. Az esti program jobbára a régi táborok kreatív napjára hasonlított. Minden csoportnak ugyan az volt a feladata. A sárkány szóval kapcsolatban kellett gyártaniuk egy rövid vlogot, egy híradós bejelentkezést, fotókat és egy hangbejátszást. 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Pénzügyi nap a Médiatáborban

Oszd meg a Facebook-on!

Pénzügyi nap a Médiatáborban

Oszd meg a Facebook-on!

X