okosbutor

Már lehet jegyet venni a Sajtófesztre!

Már lehet jegyet venni a Sajtófesztre!

Idén szeptember 22.-én rendezzük meg a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált! Szerezd meg a jegyed már most!

Szakmai és kulturális programunk az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvénye. A diákok találkozhatnak az újságíró szakma legkiválóbbjaival, akiknek személyesen is feltehetik kérdéseiket a nap folyamán zajló ifjúsági sajtótájékoztatókon. A diákok körében népszerű vloggerek mellett számos közismert színész, művész és sportoló is ellátogat a rendezvényre, hogy a fiatal, leendő újságírók kérdéseire válaszoljon.
Nézd meg a tavalyi esemény after videóját!
Az idei Sajtófesztivál több vetélkedő döntőjének is helyt ad. Közösen szurkolhatunk a Nagy Diák Agrár Teszt és a Nagy Diák Rendszerváltó Teszt, a Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt fináléjában a legjobbaknak a színpadi kvízjátékban.
Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója a fesztivál Nagyszínpadán. A 7 kategóriában, 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjazású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és arathassa le a közönség tapsát!
A járványhelyzetre való tekintettel idén a rendezvényen korlátozott számban lehet részt venni. Az Akvárium klub területén egyszerre max. 500-an tartózkodhatunk, így idén még fontosabb, hogy időben biztosítsd be a helyedet!
A fesztiválra belépődet 2000 forintért erre a linkre kattintva tudod megvásárolni!

Találkozunk a Sajtófeszten!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,062RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Már lehet jegyet venni a Sajtófesztre!

Oszd meg a Facebook-on!

Már lehet jegyet venni a Sajtófesztre!

Oszd meg a Facebook-on!

X