Újjászületett a DUE honlapja

Újjászületett a DUE honlapja

Jelenlegi tagjaink nagy része még nem is élt, amikor 1998. december 12-én elindult egyesületünk első honlapja. A mai szemmel már elég furcsán kinéző oldal akkoriban nagyon modernnek számított, de természetesen néhány év alatt már le is kellett cserélni. Újabb és újabb honlapok követték egymást, így jutottunk el 2011-ig, amikor elkészült az egészen mostanáig használt weboldalunk.

Mit is mondjunk… Mai szemmel elég krindzs, ahogy 2001-ben a honlap kinézett, de akkor még ez trendi volt. Ki kér egy DUE Rádió műsort kazettáról?

2006-ban így nézett ki a honlap, Herczeg Zsolt főszerkesztésében. Igazán pro-k akartok lenni? Jelöljétek be a DUE-t iWiWen is!

Legutóbbi oldalunk rekord ideig szolgálta a DUE-t, de be kellett lássuk, már jócskán megöregedett, és nem volt képes arra, amit egy modern honlapnak tudnia kell 2020-ban. Így jutottunk el oda, hogy elkezdődött az új DUE Online fejlesztése. Ezúttal nem csak egyesületünk új honlapjának megalkotásába fogtunk bele, hanem valami teljesen újba:

Szeretnénk, ha due.hu egy meghatározó, a Z generációnak szóló portál legyen, ahol hétről hétre több alkalommal olvashatóak friss interjúk, történetek a világból vicces és komoly témákról, kritikák és ajánlók filmekről vagy éppen zenékről, tippek, amik feldobják életünket, valamint szerepeljenek nálunk az ország legjobb diákfotósainak és videósainak alkotásai. Egyfajta Best Of válogatás lesz ez – amit mi, DUE-sok írunk: nem csak magunknak, hanem az egész országban élő, velünk egy korúaknak!

A honlapon továbbra is megtalálhatóak lesznek a DUE-val kapcsolatos legfontosabb információk: a híreink, a tagság, a médiatábor, a sajtófesztivál, a tesztek, és még sok más, ami érdekes lehet.

Az eddig megszokott dolgok mellett hetente többször frissül majd online magazinunk. Itt az alábbi rovatokban találhattok cikkeket:

Vágod A due.hu mindent tudó rovata. Kultúra, zene, történelem, érdekességek a nagyvilágból.
TektikItt számos izgalmas cikket találtok műszaki és egyéb technológiákkal kapcsolatos témákban.
Varázs Minden ami kreatív. DIY tippek, barkácsolás, divat, sütés-főzés. 
Laza A leeresztő rovat. Atom sztorikat olvashatsz, és még programajánlókat is találsz.
Katt Heti fotósorozatunkban bemutatjuk Magyarország legügyesebb diákfotósait, és láthattok majd sorozatokat is, különféle témákban.
DUE MindenholTöbb helyen ott vagyunk, mint gondolnád! Bemutatkoznak régi és jelenlegi tagjaink, az ország minden tájáról.

Szeretnénk a későbbiekben egy vlog illetve podcast sorozatot is indítani, amihez várjuk a jelentkezőket!

A cikkek között megtalálhatóak a Tallózókban megjelenő írások hosszabb verziói, de nagyobb részüket a DUE Online saját szerkesztőcsapata készíti. Ha van kedved, csatlakozz! Részleteket ide kattintva találsz!

Az új honlap készítését Végh János menedzselte, és ő lett a due.hu új főszerkesztője is.

A munkát kiemelt módon segítették és támogatták: Klock-Balog Péter, Herczeg Zsolt, Szayly József és Zala Orsolya.

A tartalmi fejlesztésben segített: Kovács Orsialex és Szalai Boglárka. A webfejlesztés Kiss Gábor és a Webtér-Média Kft. munkája.

Mindegyikük segítő munkáját köszöni a főszerkesztő.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,073RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Újjászületett a DUE honlapja

Oszd meg a Facebook-on!

Újjászületett a DUE honlapja

Oszd meg a Facebook-on!

X