Egy utolsó buli még belefér – A SZIN zárja a nyári fesztiválok sorát

Egy utolsó buli még belefér – A SZIN zárja a nyári fesztiválok sorát

A Szegedi Ifjúsági Napok 1968 óta töltik meg élettel a szegedi nyarat. Minden évben vegyesen érkeznek a városba hazai és nemzetközi fellépők. Idén pedig a SZIN fogja zárni a nyári fesztiválok sorát, így aki egy utolsót szeretni bulizni, mielőtt elkezdődik a szorgalmi időszak, annak ott a helye Újszegeden.

A fesztivál programjai idén augusztus 24. és 27. között zajlanak majd, de 23-án, kedden 17 órától már látogatható lesz a terület, amelyet aztán 28-án, vasárnap 12 óráig kell majd elhagyni.

Napközben számos szórakoztató tevékenységgel üthetik el idejüket a fesztiválozók. A Hajógyár Petőfi Színpadon csütörtöktől kezdve minden nap 12 órától 16 óráig tart majd a „Hajógyár matiné – Mi nem csak vetítünk” nevű program, amely keretében csütörtökön 15 és 16 óra között a Carson Coma koncertfilmje kerül majd levetítésre. Ezen felül a SZIN-en fellelhető lesz még a Rádió 88 standja is, amely Szeged és vonzáskörzetének legnépszerűbb rádiója. Náluk úgynevezett „börtöntetoválást” nyerhetnek azok, akik teljesítenek egy zenei kihívást a TikTok-on, majd azt feltöltik saját Instagram vagy TikTok oldalukra.

Sötétedés után pedig a koncerteké lesz a főszerep. Az első nap, 24-én már erős zenei felhozatallal indul majd a fesztivál. Fellép többek között a Carson Coma, a Bagossy Brothers Company és Rag n Bone Man is a Borsodi Nagyszínpadára áll majd aznap este, de a SZTE (Szegedi Tudományegyetem) színpadán a Blahalouisiana és Balázs Klári, valamint párja Korda György rajongói is megtalálják majd kedvenc együttesüket, énekeseiket.

Csütörtök este tovább folytatódik majd a buli a Margaret Island, a Wellhello, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és az aznapi nemzetközi fellépő, Tom Grennan koncertjével.

Ahogy haladunk a hétvége felé, úgy fog erősödni a zenei felhozatal is. Pénteken többek között fellép majd Paulina, a Follow The Flow, a Punnanny Massif és Alle Farben német világsztár is, de Dzsudló, Opitz Barbi, Bye Alex és Alee rajongói sem fognak hiányt szenvedni az este folyamán.

Szombaton pedig érkezik majd a Lóci Játszik, valamint az Elefánt együttes, Azahriah és Majka.

A Borsodi Nagyszínpadának programját pedig Jason Derulo amerikai dalszövegíró, énekes és táncos fogja zárni, aki számos világhírű slágerével adni fog még egy csepp nyári életérzést a szezon utolsó fesztiváljának, utolsó estéjén.

Naár Barbara

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Egy utolsó buli még belefér – A SZIN zárja a nyári fesztiválok sorát

Oszd meg a Facebook-on!

Egy utolsó buli még belefér – A SZIN zárja a nyári fesztiválok sorát

Oszd meg a Facebook-on!

X