Filmteszt súgó: Post Mortem

Filmteszt súgó: Post Mortem

November 15-én startolt el a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 5., ahol új filmekkel és természetesen új kérdésekkel találkozhattok. A jubileumi Filmteszt alkalmából úgy döntöttünk, hogy adunk nektek egy kis segítséget. Minden héten elhozunk nektek egy-egy magyar filmremeket, amivel biztos, hogy találkozni fogtok a kitöltés során.

Post Mortem:

A különleges korban játszódó filmet nevezhetjük az első igazi magyar horrorfilmnek is, ami elképesztő látványvilággal és effektusokkal rémíti meg a nézőket.

Az első világháború véget ért, a spanyolnátha is lecsendesedett. A háború és a járvány milliók életét követelte és rengeteg halott maradt temetetlenül. A mi világunkban rekedt lelkek megnyugvást nem találva kísértik az életben maradtakat. 1918. telén Tomás, a fiatal post mortem vándorfotós abból próbál megélni, hogy halottak utolsó fényképét készíti el családjaik körében. Egy tízéves kislány, Anna hívására eljut egy kis faluba, amit megszálltak a szellemek. Tomás egyre több természetfeletti jelenséggel találkozik a faluban és úgy gondolja, hogy a kísértetek közölni akarnak vele valamit. A különös jelenségek arra sarkallják a fotóst, hogy kiderítse, mit akarnak a kísértetek. Anna a veszélyeken át is végigkíséri Tomás izgalmas nyomozását, miközben a kísértetek egyre nagyobb pusztítást végeznek maguk körül.

Erről is a filmről is kaphatsz kérdést, ha kitöltöd a Filmtesztet. 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Filmteszt súgó: Post Mortem

Oszd meg a Facebook-on!

Filmteszt súgó: Post Mortem

Oszd meg a Facebook-on!

X