Filmteszt súgó#3: Nagykarácsony

Filmteszt súgó#3: Nagykarácsony

Ahogy korábban megígértük, ezen a héten is elhoztunk nektek egy olyan filmet, amivel biztos, hogy találkozni fogtok a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 5. kitöltése során.

Nagykarácsony:

Idén karácsonykor, Tiszeker Dániel második nagyjátékfilmje hiánypótló azok számára, akik unják a megszokott karácsonyi filmeket. Ezen a karácsonyi vásáron a főszereplők nem a színpadon szerepelnek.

A film főszereplője Arnold, a többszörösen kitüntetett tűzoltó, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete. Korábbi érdemeire való tekintettel kihelyezik egy karácsonyi vásárba ügyeletes tűzoltónak, ahol egy iskolai előadás előkészületeibe csöppen. Arnold utálja ezt a helyzetet: a karácsonyi felhajtást álszentnek, a műsort pedig idegesítőnek tartja. De a kezdeti csaták után megbékél a vásár furcsa árusaival és a gyerekelőadás szétszórt rendezőjével, Eszterrel. Az érzelmileg felfokozott karácsonyi készülődés lassan rádöbbenti, nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen.

Erről a filmről is kaphatsz kérdést, ha kitöltöd a Filmtesztet.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Filmteszt súgó#3: Nagykarácsony

Oszd meg a Facebook-on!

Filmteszt súgó#3: Nagykarácsony

Oszd meg a Facebook-on!

X