Ismert vloggerek a Sajtófesztiválon

Ismert vloggerek a Sajtófesztiválon

Mi a nehéz az influenszer életben? Miből áll a munkájuk, hogyan néznek ki a hétköznapok? Mennyi fajtája van a YouTube tartalomgyártásnak és hány fajta tartalomgyártó létezik? Ismerik egymást a videósok? Jóban vannak? Hogyan gyártják a tartalmaimat? A Sajtófesztivál Média Pódium hamarosan kiderül.

Zsomac – Gameplay, 260.000 követő

Talán a Clash Royale sorozata a legnépszerűbb, de számos videojáték műfajban aratott sikert és hatalmas nézettséget szerzett magának a huszonéves gamer, követő tábora itthoni viszonylatban kiemelkedőnek számít.

 

 

 

Plaura – Lifestyle, 132.000 követő

Plaura, azaz Perjési Laura régi motorosnak számít a magyar YouTube területén. 2014-ben már töltött fel videókat a csatornájára. Sok műfajban kipróbálta magát, de az életmód és divat, smink kiemelkedik ezek közül.

 

 

 

Szecso – Vlogger, 152.000 követ

Szecso, vagyis Szécsényi Andris a “Rendőr lettem” és más, hivatásokat bemutató sorozatok alkotója, műsorvezetője. Két éve követi a zsaruk mindennapjait, legyen szó akar nyomozókról, akár helyszínelőkről, bevetési egységekről, a sarkukban van és mindent filmez.

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Ismert vloggerek a Sajtófesztiválon

Oszd meg a Facebook-on!

Ismert vloggerek a Sajtófesztiválon

Oszd meg a Facebook-on!

X