Itt a DUE Rádió májusi adása

Itt a DUE Rádió májusi adása

Hallgasd meg te is a DUE Rádió májusi adását, ismét rengeteg izgalmas témát hoztunk el nektek.

DUE Trend:

A DUE Rádió magazinja híreinkkel, pályázatainkkal.

Pénzügyes:

Közeledik a nyaralási szezon, de mindig becsúszhatnak problémák a legjobban megszervezett utakba is. Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének Kommunikációs vezetője elárulta, hogy a nyár közeledtével miért is különösen érdemes biztosítást kötni és azt is, hogy milyen opcióink vannak.

KRESZteződés:

Műsorunk vendége Berta Tamás, a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági tagozatának társelnöke. Vele beszélgettünk a közlekedési kultúra napjával kapcsolatban.

Programozd a jövőd!:

A Programozd a jövőd! projekt célja, hogy minél több fiatal jelentkezzen IT szakra. Legújabb adásunkban Dömötör Alberttel, a Programozd a jövőd! projekt arcával beszélgettünk.

Hallgass bele te is!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Itt a DUE Rádió májusi adása

Oszd meg a Facebook-on!

Itt a DUE Rádió májusi adása

Oszd meg a Facebook-on!

X