okosbutor

Rezzen a háló

Rezzen a háló

Kovács Péter hét éve, azaz tizennégy éves kora óta fotózza végig az ország száz meg száz eseményét. A Debreceni Egyetem sporttudomány szakos hallgatójának egyik kedvenc témája a labdarúgó és kézilabda mérkőzések. Képei rendszeresen jelennek meg megyei és országos lapokban is. A legjobbakból válogattunk.

 

A sportfotózás egyik legizgalmasabb része, hogy az események pillanatról pillanatra, gyökeresen megváltozhatnak. Vajon hány másodperc jutott ezen a DVSC-Érd NBI-es kézilabda-mérkőzésen a hazaik játékosát ennél a helyzetnél pont a levegőben repülve megörökíteni?

Egy újabb légi mutatvány a kézilabdapályán.

A tehetetlenség pillanata – félig még vetődés közben veszi tudomásul a Kisvárda focicsapatának kapusa, hogy ettől a góltól már nem tudja csapatát megmenteni.

GÓÓÓÓL! Nyomás a szurkolókhoz! A Debreceni VSC játékosai örülnek egy Ferencváros ellen, idegenben szerzett góljuknak.

Minden sportesemény a drukkerekkel válik teljessé. Hiába jó a játék a pályán, ha a lelátón nem kíséri hozzá illő szurkolás.

Meghökkentő látvány a gyönyörű Nagyerdei Stadion és a meglehetősen üres lelátók között ujjongó debreceni focicsapat.  Sokkal több szurkoló a kamera felőli oldalon sem foglalt helyet, de azért volt kikkel megünnepelni a győzelmet a DVTK elleni rangadó után.

Mint ahogyan itt is volt kinek megköszönni a szurkolást. Nagy Sándor kapus vezérletével pacsiznak a DVSC játékosai az Újpest elleni győzelem után.

Egyszer fent, egyszer lent – így van ez minden sportágban. A Debrecen csapatkapitánya búslakodik az ünneplő ferencvárosi szurkolókkal szemben.


(Képek: Kovács Péter/Hajdú-bihari Napló, szöveg: Végh János)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,062RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X