Év végi elnöki köszöntő

Év végi elnöki köszöntő

Kedves DUE-sok, barátaim!

Ha visszagondolok a tavalyi karácsonyra és az év végére, akkor az jut először eszembe, hogy bizonytalan időszakot éltünk meg. Nem tudtuk, hogy a 2021-es esztendő, illetve a velünk élő, sok áldozatot követelő járvány mit enged majd nekünk. Nem lehettünk biztosak abban, hogy a DUE élete és a mi hétköznapjaink visszarendeződnek a megszokott mederbe.

Ma már tudjuk, hogy szabadabb volt a 2021-es év, mint a 2020-as és nagyokat léptünk, a korábban megszokott normális élet felé. Ebben az esztendőben szerényebben tervezhetett az egyesület, de igyekeztünk kihozni a maximumot a lehetőségekből, ennek köszönhetően meg tudtuk rendezni a 40. Médiatáborunkat és ismét nézők előtt zajlott le a Sajtófesztivál is.

Szinte a nulláról kellett újrakezdeni mindent, de így az év végéhez közeledve kimondhatjuk, hogy elértük, amit egy évvel ezelőtt óvatosan terveztünk.

Mi kellett ehhez?

Először is az, hogy a DUE bemutassa, hogy a szlogenjében megtalálható „közösség” szó nemcsak egy jól hangzó panel, hanem tartalommal rendelkező, erős kifejezés is. Valóban összetartó nagy család a miénk, amely a nehéz időszakban sem esett szét, hanem sokszor egymást biztatva, összetartva készült arra, hogy egyszer majd minden elölről kezdődhet, illetve folytatódhat. Egy lelkes csapat áll minden rendezvényünk, minden kiadványunk mögött, akik mindent megtettek azért, hogy éljünk az újra elénk táruló lehetőségekkel. Ennek is köszönhetjük azt, hogy a tábort nemcsak újra meg tudtuk szervezni, hanem meg is tudtuk újítani és a reformoknak köszönhetően a visszajelzések alapján egy még színvonalasabb eseményt bonyolítottunk le, mint korábban.

Kellett minden olyan fiatal segítsége is, akik minden szabályt, előírás elfogadva, fegyelmezetten vettek részt a programjaikon. Talán ez volt az alapja mindennek és köszönet jár érte mindenkinek, aki mindent megtett azért, hogy ott lehessen a rendezvényeinken és részese legyen az újrakezdésnek.

Fontos volt az a bizalom is, amelyet a közgyűlésen újra négy évre megkapott a DUE elnöksége és intéző bizottsága. Igyekszünk meghálálni ezt és a legjobb tudásunk szerint dolgozunk majd 2022-ben is azért, hogy élményekben gazdag programokat szervezzünk mindenki számára.

A jövő évre már bátrabban készülhetünk. Jelen tudásunk szerint talán még szabadabbak lehetünk, mint voltunk 2021-ben. Újra lesz tábor, a Sajtófesztivál visszakerül a megszokott májusi időpontra, tizedik alkalommal rendezzük meg a téli túrát, készülünk a Retro Táborra is. Vagyis eseménydús 365 nap áll előttünk. Bízom benne, hogy a sokan lesztek velünk és együtt élhetjük át ezeket az eseményeket.

Előtte azonban a pihenésé, a családé lesz a főszerep, hiszen itt a karácsony. Minden DUE-tagnak áldott karácsonyi ünnepeket, valamint boldog új évet kívánok!

A DUE elnökségének nevében

Kecskés István

elnök

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Év végi elnöki köszöntő

Oszd meg a Facebook-on!

Év végi elnöki köszöntő

Oszd meg a Facebook-on!

X