KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – frissítés

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – frissítés

MEGHÍVÓ PÓTKÖZGYŰLÉSRE

A DUE 2021. május 27-én, csütörtökön 16 órára összehívott online közgyűlése határozatképtelen volt, így pótközgyűlés lesz május 31-én.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel hatályba léptetett kormányrendelet alapján lehetőség van arra, hogy közgyűlési határozatokat az Elnökség kezdeményezésére ülés tartása nélkül, vagy online ülésen hozzon meg a közgyűlés, akkor is, ha a létesítő okirat e lehetőségről vagy annak feltételeiről nem rendelkezik.

A pótközgyűlést online rendezzük meg, ahhoz bármely DUE tag Zoomon csatlakozhat:

NAPIREND:

1, 2020. évi szakmai beszámoló

2, 2020. évi pénzügyi beszámoló

3, Közhasznúsági jelentés elfogadása

4, 2021. évi tervek

5, Egyéb felvetések

Az ismételten összehívott közgyűlés a napirendre felvett kérdésekben a résztvevők számára tekintet nélkül határozatképes.

A megismételt közgyűlés 2021. május 31-én, hétfőn 16 órától kerül megtartásra. Erre a következő Zoom linken lehet csatlakozni:

https://zoom.us/j/96436588109?pwd=TmlhUFppazhqTmZ2VTZnZC9FWGpCdz09

A DUE az esedékes tisztségviselő választára a rendkívüli helyzet megszűnését követően 90 napon belül a tagok személyes részvételével zajló közgyűlést fog összehívni.

 

Budapest, 2021. május 27.

A DUE Elnöksége

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – frissítés

Oszd meg a Facebook-on!

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – frissítés

Oszd meg a Facebook-on!

X