Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUE

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete május 20-án megtartotta éves rendes közgyűlését. Az eseményre a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált követően került sor az UP Rendezvénytérben.

A DUE elnöksége által meghirdetett közgyűlés a Sajtófesztivált követően, 18 órakor kezdődött. Mivel a május 23-ra meghirdetett közgyűlésen nem volt jelen a tagság fele, így a megismételt közgyűlés már a résztvevők számától függetlenül érvényes volt.

Elsőként a tagság megválasztotta levezető elnöknek Kecskés István és jegyzőkönyv vezetőnek Kovács Gabrielllát.

A napirend elfogadása után Kecskés István elnök megtartotta a 2001. szakmai beszámolót, majd Dr. Szayly József alelnök a pénzügyi beszámolót és ismertette az egyesület közhasznúsági jelentését.

A beszámolókat a résztvevők egyhangúlag elfogadták.

A 2002-23 év tervei után az Egyebek napirendi pontban aktív beszélgetés alakult ki az egyesület jövő évi terveiről. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a sikeres Sajtófesztivál után a közelgő Médiatábor a DUE legfontosabb programja. A COVID járvány több programunkat keresztül húzta, jelentősen csökkent a személyes találkozások és a közös munka lehetősége. Ezért a legfontosabbnak tartották, hogy a járvány után, a DUE állandó nagy programjainak megtartása mellett a legfontosabb a tagság újra aktivizálása, a közösségii és szakmai programok felújítása, megerősítése. Ebben a tagság és az Intéző bizottság is aktív szerepet vállal a 2022-23-as tanévben.

A tervek megbeszélése és elfogadása után a levezető elnök a közgyűlést bezárta.

(Képek: Pozsonyi Zita)

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Közgyűlést tartott a DUE

Oszd meg a Facebook-on!

Közgyűlést tartott a DUE

Oszd meg a Facebook-on!

X