Szerva itt, fröccs ott

Szerva itt, fröccs ott

Ha nyár, akkor Balaton. Ha Balaton, akkor egy jó kis strandolás. De idén nyáron Siófokon nemcsak a strandolásé lesz a főszerep, hanem a strandröplabdásoké is. Strung Laurát kérdeztük a Tibi atya strandröplabda kupa részleteiről.

 

Már a június első hétvégéjén is a labdaütésektől lesz hangos a siófoki strand. A Tibi atya kupa keretén belül ugyanis szinte egész nyáron élvezhetik az idelátogatók a röplabda-mérkőzéseket.

,, Két hét van a torna kezdetéig, mégis már az első hétvégére nagyon sok nevezőnk van ’’ – árulta el nekünk Laura. A nevezéseket online fogadták, azonban elmondta, hogy helyszíni nevezésre korlátozottan van lehetőség, amennyiben a csapat 09:00 és 09:30 között érkezik és saját strandbelépővel rendelkezik. A helyszíni nevezés ára csapatonként 6000 Ft, amely összeg nem tartalmazza a strandbelepő árát. Helyszíni nevezésre a szabad helyek függvényében van lehetőség, a versenyen való indulást nem tudják garantálni a szervezők. Profi és amatőr duók is megmérettetik magukat külön osztályokban. Három kategóriában indulhatnak a párosok: női, férfi és vegyes csapatok mérkőzéseit is figyelemmel lehet követni.

Forrás: strandropikupa.hu

,, Létszámtól függően csoportmérkőzéseket tartunk, amelyet kereszt játék követ egyenes kieséssel” – ismertette velünk a torna menetét Laura.

A torna férfi I. helyezett és a női I. helyezett megnyerik a dicsőséges Tibi atya kupát, amely mellé választhatnak egy-egy napszemüveget 50.000 forintértékben a Siófoki Trend Optikában (Ray-ban, Oakley). A férfi II. helyezett és a női II. helyezett nyereménye egy-egy MIKASA VLS 300 strandröplabda. A férfi III. helyezett és a női III. helyezett felbecsülhetetlen értékű ajándéka egy-egy tálca Tibi atya fröccse.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik csak nézőként vesznek részt, hisz Tibi atya fröccseivel fognak kedveskedni a helyszínre látogatóknak. Ám többet ők sem árultak el, hisz nagyon sok meglepetéssel készülnek a nézőknek.

Ha nem tudnál a helyszínre látogatni, aggodalomra semmi ok, hiszen a párharcokat online is közvetíteni fogják.

Az biztos, hogy nyáron nemcsak a strandolás élményéért, hanem az izgalmas meccsek miatt is érdemes lesz ellátogatni Siófokra.

 

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Szerva itt, fröccs ott

Oszd meg a Facebook-on!

Szerva itt, fröccs ott

Oszd meg a Facebook-on!

X