Minden munka buli, de nem minden buli munka

Minden munka buli, de nem minden buli munka

Sokat fogsz dolgozni, és nagyon fogod élvezni, de a DUE médiatáborában nemcsak a munka a buli. Sok exkluzív szabadidős programot is kínálunk neked, így minden nap lesz rá lehetőséged, hogy kiélvezd a nyarat, az új barátaid társaságát, és kipihend a melót. 

A DUE-médiatáborban minden reggel fél nyolctól meghallgatsz egy rádióműsort, tele jó zenékkel, érdekes beszélgetésekkel és hasznos információkkal, és ehhez még az ágyadból sem kell kiszállnod, hiszen hangszórókat telepítünk mindenhová. A reggeli után minden nap 9 órakor kezdődik a félórás „Napinger”, egy napindító, tábort felrázó program, amelynek keretében izgalmas online médiatesztet tölthetsz ki, sajtóbakikon nevethetsz, televíziós kulisszatitkok birtokába juthatsz, bepillanthatsz a világsajtóba, meghallgatod egy mentő szakápoló Covid-élményeit, és részt vehetsz Magyarország egyik legnevesebb jógaoktatójának foglalkozásán.

Napközben meghallgathatod és megnézheted a rádiósok és a televíziósok produkcióit, elolvashatod a print és online újságírók lapjait, részt vehetsz azok közös értékelésén, az úgynevezett Mustrán, illetve vendégünk lesz a Pénzügyminisztérium előadója, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság oktatócsapata, valamint több sztárvendég a szakmából.

Esténként sem hagyunk unatkozni, hiszen lesz ismerkedési játék, „Portya” néven balatonszárszói kalandtúra, „A tábor belehúz” címmel vetélkedő, vitaest, tábortűz, „Ki mit tud?”, koncert, diszkó, hangmozi, filmvetítés, közös főzés, fotókiállítás-megnyitó, A tábor embere-választás díjátadó gálával, sőt minden este mesélünk is neked a rádióból – persze, azt sem úgy, mint mások. Majd meglátod! (Illetve meghallod.) És, persze, a Lepkeháznak saját medencéje van, néhány percre pedig ott a Balaton, ahová a csoportoddal bármikor lemehetsz, amikor ráértek. A táborban büfé is működik.

Ami pedig a legjobb a DUE-táborban 1982 óta: a nagy beszélgetések! Itt mindenki a barátod és mindenki meghallgat téged. Ahogyan egyik alapítónk, dr. Balázs Géza professzor intése szól: „aki egyedül van, azt meg kell szólítani”.

Ha még nem jelentkeztél a DUE-médiatáborba, ide kattintva megteheted. Szeretettel várunk!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Minden munka buli, de nem minden buli munka

Oszd meg a Facebook-on!

Minden munka buli, de nem minden buli munka

Oszd meg a Facebook-on!

X