Programkavalkád és díjeső a 29. Sajtófesztiválon

Programkavalkád és díjeső a 29. Sajtófesztiválon

A 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál rekord számú látogatót fogadott 2022. május 20-án az UP Rendezvénytérben. A programra több mint 2 ezer fiatal jött el személyesen. Azok számára, akik nem tudtak eljönni, az NMHH jóvoltából két csatornán közvetítettük az idei Sajtófesztivál eseményeit.

A délelőtt folyamán már feszegettük az UP Rendezvénytér befogadó képességét. A média iránt érdeklődő fiatalok is nagyon vágytak már a személyes találkozásra, így várakozáson felül, hatalmas tömeg gyűlt össze a helyszínen.

Sokaknak kárpótlást jelentett, hogy online is követni lehetett a Sajtófeszt eseményeit, ugyanis az NMHH támogatása jóvoltából két csatornán streameltük a programot. Az egyik csatornán a Sajtófesztivál és Klímanap eseményeit és a Nagy Diák Tesztek döntőit követhették élőben, vagy nézhették vissza az érdeklődők.

(Fotó: Pozsonyi Zita)

A másik csatornán a Média pódium programjait láthatták az érdeklődők. Itt zajlott a 2022. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és NetBiztos díjátadója, a Csodák tárháza program előadásai valamint a pódiumbeszélgetések olyan médiasztárokkal, mint Szente Vajk és Lil Frakk vagy Szecsó youtuber, influenszer.

(Fotó: Czerkl Gábor)

Az online közvetítések óriási sikert arattak: a programon résztvevő 2.000 diákmédiás mellett a két csatornán már több mint 40 ezren tekintettek bele a Sajtófesztivál programjának közvetítésébe az interneten.

A 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közvetítései utólag is megnézhetők:

ITT

ITT

ITT

(Kiemelt kép: Czerkl Gábor)

 

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Programkavalkád és díjeső a 29. Sajtófesztiválon

Oszd meg a Facebook-on!

Programkavalkád és díjeső a 29. Sajtófesztiválon

Oszd meg a Facebook-on!

X