Retro hangulat a Fesztiválteraszon

Retro hangulat a Fesztiválteraszon

A Sajtófesztiválon az UP Rendezvénytér teraszán két Retro DJ sztár gondoskodik déltől a remek hangulatról.

DJ Lottes

A ’90-es és 2000-es évek RETRO SZTÁR DJ / Producere, a korszak hiteles képviselője. Saját dalaival Remixeivel fergeteges RETRO DISCO SHOW-val, valamint az elmúlt 30-év TOP slágereivel és hamisítatlan fesztivál hangulatot varázsol az UP Rendezvénytér teraszára.

DJ Smash

Már fiatalon tudta, hogy pontosan mit szeretne az életétől: olyan „munkát”, amit szenvedéllyel, szívvel tud és akar végezni. Az emberek, a zene szeretete sikerének kulcsa. Bulijain a fergeteges hangulat garantált!

A két DJ jóbarátként jutott el a DUE nyári médiatáborába a kilencvenes évek elején. Óriási lelkesedéssel, közösen indultak el a pályájukon, de útjaik külön váltak. Most újra összetalálkoznak, sőt közösen zenélnek is a Sajtófesztivál teraszán 12 órától – három órán át.

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Retro hangulat a Fesztiválteraszon

Oszd meg a Facebook-on!

Retro hangulat a Fesztiválteraszon

Oszd meg a Facebook-on!

X