Számos különdíj várja a Pénzügyes Teszt versenyzőit

Érdemes lesz eljönni május 24-én az UP Rendezvénytérbe, hiszen rengeteg értékes díj várja a Pénzügyes Teszt versenyzőit. Ha elég ügyes és szerencsés vagy, akkor már a középdöntőben is nyerhetsz.

Mint ahogy azt tudjátok, a középdöntőből a legjobb 10 játékos jut az országos játék döntőjébe. Ők egy izgalmas tévés kvízben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért, a görögországi tengerparti nyaralásért, az értékes laptopért és az elektromos rollerért.

A játékban nem csak a fődíjak, hanem további értékes nyeremények is várnak a játékosokra. Díjazzuk a középdöntő legfiatalabb versenyzőjét, a döntő legkisebb településéről érkező diákját, a középdöntő legsikeresebb döntőbe be nem jutott játékosát (11. helyezett). A döntő 4.-10. helyezettjei pedig egy 40 ezer forintos Media Markt-utalvány kapnak az Államadósság Kezelő Központ jóvoltából.

A Pénzügyes Tesztben nem csak a diákok, hanem az iskolák is nyerhettek. Az az iskola, ahonnan a legtöbb kitöltés érkezett az első forduló végéig (május 5-ig), egy 200.000 forintos műszaki utalványt az Edu-Lab és a Pénziránytű jóvoltából.

Mivel a Pénzügyi tudatosság minden korosztály számára kiemelten fontos, ezért a Nagy Diák Pénzügyes Teszt nem csak a fiatalokat, hanem az idősebb korosztályt is versenybe hívja. Az első fordulót kitöltő legszerencsésebb, 40 évnél idősebb játékos egy belföldi, kétszemélyes wellness hétvégét nyert.