Sztársáv – DJ Dominique műsora a Sajtfeszten

Az ország egyik legismertebb és legkeresettebb lemezlovasa, a Retro Rádió műsorvezetője, DJ Dominique is vendége lesz a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválnak.

Nyilvános felvételt készít a Retro Rádió a Sajtófesztiválon. A Sztársávban Várkonyi Attila,vagyis DJ Dominique beszélgetésre invitálja idősebb Lisztes Krisztiánt, az elmúlt évtized egyik legsikeresebb magyar focistáját, aki 1993-ban, 17 évesen játszotta első mérkőzését a Ferencváros felnőtt csapatában. A remek középpályás, az itthon eltöltött 3 év alatt meghatározó játékossá nőtte ki magát. A Fradi 2-szeres bajnok, kupagyőztes és Bajnokok Ligája résztvevő volt a vezérletével, a nevéhez fűződik az első magyar Bajnokok Ligája-gól.

1996-ban a Stuttgart szerződtette, de még fél évet játszott a Fradiban. A Stuttgarttal német kupa-győztes és KEK- döntős lett. A sváboknál eltöltött idő alatt csak másodhegedűs szerep jutott neki a bolgár csillag Krasimir Balakov mögött a csapat játékmesteri posztján, de a négy és fél év során mégis több mint százszor lépett pályára a Bundesligában.

A beszélgetésben szóba kerülnek sikerei, sérülése, a Fradi utánpótlásnevelése, a jótékonyságban végzett tevékenysége és gyermekének, Lisztes Krisztiánnak sikerei is.