A felelős fiatalok 12 pontja

A felelős fiatalok 12 pontja

Napról napra egyre jobban durvul a helyzet a koronavírus kapcsán, és ahhoz, hogy minél hamarabb véget érjen a járvány, nagyon fontos, hogy mindenki komolyan vegye a veszélyt. Már biztosan számos kezdeményezést láttatok a neten, ami a közös cselekvésre szólít, ezek egyike a Felelős Fiatalok 12 Pontja. Az ötletgazda, Csüri Fanni mesélt nekünk aki teljesen egyedül vágott bele a kezdeményezésbe.

„Abban reménykedtem, hogy ez másoknak is fontos lesz, és támogatni fognak” –kezdte a székesfehérvári diáklány. „Elsődleges célom az volt, hogy minél több emberhez eljusson, hogy mit kellene tenni ebben a veszélyhelyzetben, az viszont édeskevés, hogy az emberek csak elolvassák, és megosztják ezt a bejegyzést a közösségi média felületeken, a lényeg az, hogy az emberek ezeket a pontokat be is tartsák, és megpróbálják ezek mentén szervezni az életüket ebben az átmeneti időszakban” – mondta el a due.hu-nak az aktivista, akinek a felhívását itt olvashatjátok:

(Végh János)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

A felelős fiatalok 12 pontja

Oszd meg a Facebook-on!

A felelős fiatalok 12 pontja

Oszd meg a Facebook-on!

X