okosbutor

A limonádé most duplán felfrissít

A limonádé most duplán felfrissít

Sajnos, vagy nem sajnos, de már javában robogunk kifele az idei, nem is kicsit extrém nyárból, viszont ennek ellenére az idei hét több frissítő slágert is tartalmazott. Albumot így nem is hoztam, helyette viszont ismét itt lesz Drake, egy nagyobb kihagyás után Miley Cyrus, de még a YUNGBLUD is. Vágjunk is bele az igen sokszínű 33. hétbe!

Drake, Lil Durk – Laugh Now Cry Later

Először állt össze Drake és Lil Durk, viszont a végeredmény azt mutatja, hogy ez akár egy virágzó kapcsolat kezdete is lehet. Az egy dolog, hogy manapság amihez Drizzy hozzáér, már csak a neve miatt is, arannyá válik, de a véleményem szerint a Laugh Now Cry Later egy kifejezetten üdítő dal lett. Nem csak a dallama és a flow miatt, hanem a szöveg is a lazaságról és az életnek az élvezéséről szól. Nos, ha egy napra is Drake lehetnék, esélyes, hogy úgy tudnám élvezni az életet, ahogy eddig még sosem, de amíg ez nem történhet meg ,az ilyen dalok tudnak bennem olyan érzést kelteni, hogy az élet legfőbb célja, hogy élvezzük ki. Szumma szummára, nem meglepő, hogy a dal a rap listák első helyén nyitott, ahogy az sem, hogy a videoklip is azonnal a YouTube felkapottak rangsorának elejét ostromolja, viszont hozzáteszem, megérdemelten.

Miley Cyrus – Midnight Sky

Augusztusig kellett várni Miley Cyrus rajongóinak arra, hogy az énekesnő tavalyi, Slide Away című dala után ismét új slágerrel jelentkezzen. A dalt és a borítót is, hangzásban és megjelenésben is a 80-as évek inspirálták, ráadásul, ha nem is Miley, hanem Dua Lipa énekelné, azt sem lehetne feltétlenül észrevenni. A dal egyébként a “felébredésről” szól, pontosabban fogalmazva arról, amikor egy személy megvilágosodik arról, hogy a korábbi gondolatai nem feltétlenül voltak igazak. A Mignight Sky-t Miley maga egyébként egy biszexuális és pánszexuális himnusznak nevezi, mivel erős hatása van ennek a dalban és szeretné, hogy az emberek felfigyelnének erre, mivel nagyon kevés olyan szám van, amelyik kimondóan beszél a pánszexuálisokról és a biszexuálisokról.

YUNGBLUD, Denzel Curry – Lemonade

Megérkezett a harmadik dal is YUNGBLUD második albumáról, amelynek címadó gyümölcse már a citrom, és nem pedig az eper volt. Amellett, hogy a Lemonade az új lemezen fog helyet kapni, bekerült az EA Sports hivatalos, amerikaifutball-játékába, a Madden NFL 21-be is. A dal, Denzel Curry-nek is köszönhetően már nem annyira punk, mint a Strawberry Lipstick volt, sokkal inkább visszanyúl Dom eredeti stílusához, az alternatív pophoz.

Internet Money, Gunna, Don Toliver, NAV – Lemonade

A limonádék hete volt a múlt hét, hiszen YUNGBLUDék mellett a 2020-as rap előkelő előadói közül hárman is összeálltak, egy szintén Lemonade-re keresztelt dalra. Az Internet Money proudceri stúdió égisze alatt kiadott dalon pedig három olyan rapper szerepel, akik kifejezetten jól ismerik egymást, hiszen tíznél is több közös számhoz adták a nevüket. Miután mind Don Toliver, mind Gunna és még NAV is adott már ki nagyot kaszáló albumot az idei év során, egyikőjüket sem kell a stílus kedvelőinek bemutatni. Így hárman pedig, egy nagyon fülbemászó és tipikus nyári slágert alkottak. Egyetlen hibája talán, hogy nagyon későn érkezett, mivel ha ezt május vége fele dobják ki, biztosra mondom, hogy taroltak volna vele a nyáron.

Lendvai Martin

(Borítókép forrása: www.youtube.com)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,062RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X