Íme a legnépszerűbb filmek a FILMIO kínálatából – TOP25

Íme a legnépszerűbb filmek a FILMIO kínálatából – TOP25

Megérkezett a FILMIO első népszerűségi toplistája. Ezt a 25 filmet nézték meg a legtöbben az indulás óta. A toplistán helyet kapott gyerekeknek szóló rajzfilm, ifjúsági film, 1930-as években forgatott komédia és az elmúlt évek jelentős mozisikerei is.

A kedvencek között ott vannak a filmklasszikusok: a Te, rongyos élet, A tizedes meg a többiek, vagy épp A tanú című filmekre. Utóbbi azért is különleges, mert egy sokáig nem ismert, cenzúrázatlan változat is felkerült a kínálatba digitálisan felújítva – áll a Nemzeti Filmintézet közleményében.

Leginkább az elmúlt 10 év filmtermésére voltak kíváncsiak a nézők, ebből a kategóriából került fel a legtöbb film a toplistára. A legnépszerűbb filmek között találjuk a Liza, a rókatündér, a Kincsem, a Megdönteni Hajnal Tímeát, a BÚÉK, a Budapest Noir, az Anyám és más futóbolondok a családból, a Trezor és a Vándorszínészek című mozifilmeket.

A lista dobogóját a kultfilmek uralják:

az előfizetők körében jelenleg a legnézettebb a Török Ferenc rendezte, idén 20 éves Moszkva tér (2001). A dobogó második fokán Tímár Péter 1995-ös alkotása, a Csinibaba, míg a harmadik legnépszerűbb a kínálatban A Pogány Madonna 1980-ból.

A FILMIO-n jelenleg több mint 200 magyar alkotásból választhatnak az előfizetők, és a kínálat hetente folyamatosan bővül felújított régi filmekkel és a közelmúltban készült izgalmas alkotásokkal.

A 25 legnézettebb alkotás a FILMIO-n

(2020. november 19 – 2021. január 31., a filmet megtekintő felhasználók száma alapján)

25. Vízipók-csodapók
24. Égig érő fű
23. Swing
22. Couch Surf
21. Te, rongyos élet
20. Cha-cha-cha
19. Hyppolit, a lakáj
18. A vizsga
17. Magyar vándor
16. Liza, a rókatündér
15. Kincsem
14. A tizedes meg a többiek
13. Megdönteni Hajnal Tímeát
12. Poligamy
11. Egy szerelem gasztronómiája
10. BÚÉK
9. Veri az ördög a feleségét
8. Budapest Noir
7. Anyám és más futóbolondok a családból
6. Trezor
5. Vándorszínészek
4. A tanú
3. A Pogány Madonna
2. Csinibaba
1. Moszkva tér

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Íme a legnépszerűbb filmek a FILMIO kínálatából – TOP25

Oszd meg a Facebook-on!

Íme a legnépszerűbb filmek a FILMIO kínálatából – TOP25

Oszd meg a Facebook-on!

X