Zsomac, a gameplay ikonja a Sajtfeszten

Mi a nehéz az influenszer életben? Miből áll a munkájuk, hogyan néznek ki a hétköznapok? Mennyi fajtája van a YouTube tartalomgyártásnak és hány fajta tartalomgyártó létezik? Ismerik egymást a videósok? Jóban vannak? Hogyan gyártják a tartalmaimat? A Sajtófesztivál Média Pódium hamarosan kiderül.

Zsomac – Gameplay, 277.000 követő

Szarka Zsombor, ismertebb nevén Zsomac a mobile gaming legismertebbnek mondható hazai nagykövete. Több mint 5 év videós tapasztalattal a háta mögött gyártja a kontenteket négy YouTube csatornája mellett Twitch-re, Facebook-ra és Instagramra is. Talán a Clash Royale sorozata a legnépszerűbb, de számos videojáték műfajban aratott sikert és hatalmas nézettséget szerzett magának a huszonéves gamer, követő tábora itthoni viszonylatban kiemelkedő.

A gameplay mellett a vlogok világába is betekintést nyerhetsz:

Szecso – Vlogger, 177.000 követ

Szecso, vagyis Szécsényi Andris a “Rendőr lettem” és más, hivatásokat bemutató sorozatok alkotója, műsorvezetője. Három éve követi a zsaruk mindennapjait, legyen szó akar nyomozókról, akár helyszínelőkről, bevetési egységekről, a sarkukban van és mindent filmez.