A Best.net shortlistjén a Nagy Diák Tesztek

A Best.net shortlistjén a Nagy Diák Tesztek

A Nagy Diák Tesztek branddel és applikációval CSR kategóriában döntőbe jutott a DUE Produceri Iroda a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó nagyversenyén.

Lezajlott a Kreatív Digitial Media Best Practice digitális kampányverseny zsűrizése. Az impozáns nyolctagú zsűri CSR kategóriában a döntőbe juttatta a DUE Produceri Iroda „Nagy Diák Tesztek brand és applikáció” című pályázatát. A döntő illusztris mezőnyében olyan pályázókkal száll versenybe a DUE Produceri Iroda, mint a Próbakő Kommunikáció az Artisjus kampányával, a Mito a Coca-Cola Magyarország kampányával, a feat. a Campona kampányával, a Hintalovon Alapítvány a Magyar Telekommal és a British Petrollal, vagy a Marqard Media Magyarország Vegyél hazait! projektje.

A DUE Produceri Iroda a 2020-ban zajlott, a Nemzeti Filmintézet, a Generali a Biztonságért Alapítvány, a Pénzügyminisztérium, a MABISZ, a Diákhitel Központ, a Pénziránytű Alapítvány, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Szent István Egyetem, a 30 éve szabadon Emlékbizottság és a Gazdasági Versenyhivatal megbízásából készített Nagy Diák Tesztek projektekkel szállt versenybe a Kreatív éves nagypályázatán.

A Kreatív által szervezett Best.Net verseny a legjobb digitális kampányoknak, megoldásoknak és appoknak szóló megújított seregszemle. 2020-tól már a márkák új digitális szolgáltatásait és az online térbe költöztetett eseményeket, külső-belső streameket, webinarokat is vártak, figyelembe véve a járványhelyzet kommunikációs megoldásait.

A szakmai zsűri elnöke Pőcze Balázs, a MITO egyik alapítója volt, a tagok:

Babucs Péter (BOLD, head of art)

Farkas Vilmos (Leo Burnett, kreatívigazgató)

Juhász Péter Tibor (Vodafone, márkaigazgató)

Koralewsky Márk (ACG, digital director)

Melher Dóra (DOT Creative, Senior UX/UI Designer)

Mérő Ádám (Coca-Cola, regionális médiamenedzser)

Pál Zsombor (Kreatív, főszerkesztő)

Tőrös Balázs (Fastbridge, head of creative)

 

(Forrás: kreativ.hu)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

A Best.net shortlistjén a Nagy Diák Tesztek

Oszd meg a Facebook-on!

A Best.net shortlistjén a Nagy Diák Tesztek

Oszd meg a Facebook-on!

X