Az M5-ön is megnézhetitek a Nagy Diák Tesztek 2024-es döntőit

A DUE Médiahálózat és az M5 együttműködésének köszönhetően öt Nagy Diák Teszt döntőjét is megnézhetitek a TV-ben. Edukatív vetélkedőink így egy országos tévécsatornán is elérhetőek lesznek még többek számára. Érdemes lesz tehát a TV elé ülni, hiszen izgalmakból nem lesz hiány!

Július 5-én, pénteken 19 órától a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak döntőjét nézhetitek meg az M5-ön. Az országos játék azzal a céllal jött létre, hogy a fiatalok körében egyedi, rendhagyó és edukatív formában népszerűsítse a magyar filmeket és sorozatokat. A játékba több mint 23.000 fiatal kapcsolódott be az egész országból, s közülük a legjobb 10 játékos mérhette össze tudását a döntőben.

Július 12-én, pénteken 19 órától a Nagy Diák Pénzügyes Teszt döntőjét nézhetitek meg az M5-ön. A játék célja, hogy a tesztkitöltők játékos módon szélesítsék pénzügyi ismereteiket, magabiztosabban mozogjanak a pénz világában, tudatosan tervezzék meg pénzügyeiket, és a megfelelő tájékozódás után hozzák meg a számukra legjobb döntést. A játékban több mint 16.500 fiatal tette próbára tudását és töltötte ki sikeresen a tesztet.

Július 19-én, pénteken 19 órától a Nagy Diák KRESZ-teszt döntőjét nézhetitek meg az M5-ön. A hetedik alkalommal megrendezett országos edukatív játékkal az ORFK-OBB és a DUE Médiahálózat közös célja, hogy a 14 és 24 év közötti fiatalok felmérhessék és bővítsék a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos ismereteiket. Idén több mint 22 ezer fiatal tett próbára tudását és szállt versenybe a fődíjakért.

Július 26-án, pénteken 19 órától a Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztjének döntőjét nézhetitek meg az M5-ön. A 2024. évi nyári olimpiai játékok alkalmából megrendezett országos edukatív játékkal a Magyar Olimpiai Bizottságés a DUE Médiahálózat közös célja, hogy a tesztkitöltők bepillantást nyerjenek az Olimpiák történetébe és megismerjék a magyar olimpikonokat is. A játékban közel 22.000 fiatal tette próbára tudását.

Augusztus 2-án, pénteken 19 órától a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőjét nézhetitek meg az M5-ön. A DUE Médiahálózat és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács nagysikerű tesztsorozatának célja, hogy a fiatalok megismerjék a rájuk leselkedő veszélyeket és megtudják, hogyan kerülhetik el az áldozattá válást. A hatodik alkalommal meghirdetett játékot közel 22 ezren töltötték ki.

Tartsatok velünk és Petur András műsorvezetővel és éljétek át újra az izgalmakat! Péntekenként 19 órától a Nagy Diák Tesztek döntői az M5-ön!