Befejeződött a Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztjének első fordulója

Véget ért a a Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztje játék első, online fordulója. A Magyar Olimpiai Bizottság és a DUE Médiahálózat közös játékának első, online fordulójába több mint 21.500 fiatal kapcsolódott be.

A Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztjének első, online fordulóját bárki kitölthette, a nagydiaktesztek.hu vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül. A játék második fordulójába csak a 14 és 24 év közötti fiatalok juthatnak be.

A következő, már személyes jelenlétet igénylő fordulóba a legjobb eredményt elérő 1.000 játékos kap meghívást. A résztvevőknek érdemes nagyon figyelniük a játékban megadott e-mail címüket, mert erre érkezik az értesítés a második fordulóban való részvételről, illetve a játékkal kapcsolatos további tudnivalókról.

A Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztjének középdöntőjét és döntőjét 2024. május 24-én, pénteken rendezzük meg az újpesti UP Rendezvénytérben, ahol egy egész napos színes és szórakoztató esemény vár a résztvevőkre.

A minden bejutó által személyesen kitöltött középdöntő után derül ki, hogy ki az a 10 játékos, akik bekerültek a játék döntőjébe. Ők egy színpadi TV-kvízjáték keretein belül küzdenek meg a fődíjakért. Az idei nyertes három értékes főnyeremény, egy Samsung LED Smart televízió, egy Samsung Galaxy S20 mobiltelefon és egy szuper MTB bringa közül választhat!

A Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztje záró programját és a Sajtófesztivált 2024. május 24-én 9 órától ti is követhettek a due.hu-n és a DUE Facebook oldalán. Népszerű sportolók, médiaszemélyiségek, influenszerek, tévések, rádiósok, valamint művészek teszik izgalmassá és színessé a nap programját.

A Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztjét a Magyar Olimpiai Bizottság támogatja:

A Magyar Olimpiai Csapat támogatói:

 

A Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztje játék médiapartnerei a Ringier Sports Media Hungary Kft. és a Blikk Kft.