Befejeződött a Nagy Magyar Fociteszt első fordulója

Lezárult a Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak első, online fordulója. A Hidegkuti Nándor születésének centenáriuma alkalmából elindított játékot több mint 30 ezer fiatal töltötte ki november 25. és április 30. között.

Az online teszt kitöltői közül az 1.000 legjobb játékos kap e-mailben meghívást a középdöntőbe, melyet 2023. május 26-án rendezünk Budapesten, a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében az újpesti UP Rendezvénytérben. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legeredményesebb 10 játékos jut be.

Érdemes velünk játszani, hiszen a legjobbak értékes nyereményeket vihetnek haza! A fődíj egy alkalomra szóló 2 személyes, 4 napos utazás Londonba (maximum 400 000 Ft értékben) vagy egy Samsung Smart LED televízió, vagy egy Samsung Galaxy 5G mobiltelefon (maximum 150 000 – 150 000 Ft értékben), mely három díj közül a nyertes játékos választ a döntő eredményhirdetését követően. A második helyezett a fennmaradó két díj közül választhat, a harmadik helyezett az utoljára fennmaradó díjjal lesz gazdagabb.

A Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak első fordulóját IDE kattintva töltheted ki. A programot a Magyar Testgyakorlók Köre Budapest, a Prohuman Diákmunka és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatja. A játék médiapartnerei a Sportal.hu és a Blikk.hu.