Befejeződtek a KRESZ-teszt és az Anyanyelvi Teszt középdöntői

Befejeződtek a KRESZ-teszt és az Anyanyelvi Teszt középdöntői

A Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Anyanyelvi Teszt középdöntői május 8-án befejeződtek. A játék május 19-én, az újpesti UP Rendezvénytérben (1042 Budapest, Szent István tér 13-14., a hármas metró Újpest megállójától 2 perc sétára található) folytatódik. A legjobbak e-mailben kapnak meghívást a játékok döntőire.

Az online középdöntős kérdéssort 2022. május 6. és 8. között tölthették ki a középdöntőbe jutott játékosok – itt azonban már csak egy lehetőségük volt kitölteni a középdöntős kérdéssort.

A Nagy Diák KRESZ-teszt középdöntőjébe az első forduló legjobb 1.000 játékosa kapott meghívást. Ők két ágon folytatták tovább a versenyt: külön a robogóért és a B kategóriás jogosítványszerzési lehetőségért. Mindkét ágon egy 20 kérdésből álló KRESZ-tesztet kellett kitölteniük a versenyzőknek. A játék középdöntőjéből a legjobb 10-10 játékos jutott tovább a döntőkbe.

A játék döntője május 19-én, 13:30-kor kezdődik az UP Rendezvénytérben.

A Nagy Diák Anyanyelvi Teszt középdöntőjébe is az első forduló legjobb 1.000 játékosa kapott meghívást. Nekik egy 20 kérdésből álló nyelvhelyességi, anyanyelv ismereti teszt kitöltésével folytatódott a vetélkedőt. A játék középdöntőjéből a legjobb 20 játékos jutott tovább a döntőbe.

A játék döntője május 19-én, 10:00 órakor kezdődik az UP Rendezvénytérben.

A KRESZ-teszt döntőjében egy robogóért és egy B kategóriás jogosítványszerzési lehetőségért, az Anyanyelvi Teszt döntőjében két darab E-Book olvasóért küzdhetnek a játéksok.

A két játék döntője már a játékosok személyes jelenlétével zajlik május 20-án az újpesti UP Rendezvénytérben. A döntőket élőben közvetítjük majd, itt a due.hu-n és a nagydiaktesztek.hu-n, valamint a DUE Facebook csatornáján is, a felvételekből tévéműsort is készítünk.

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Befejeződtek a KRESZ-teszt és az Anyanyelvi Teszt középdöntői

Oszd meg a Facebook-on!

Befejeződtek a KRESZ-teszt és az Anyanyelvi Teszt középdöntői

Oszd meg a Facebook-on!