Elstartolt a KRESZ-teszt – töltsd ki te is

Nagy Diák KRESZ-teszt döntő

Régóta vágyad a jogosítvány, de túl drágának találod? Van már jogsid, de nincs mit vezetned? Nekünk mindkettőre van megoldásunk! Töltsd ki Te is a február 22-én induló Nagy Diák KRESZ-tesztet és nyerd meg a jogosítvány vagy az elektromos robogó egyikét.

A Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Emellett fantasztikus nyeremények is várnak rád. A tesztkitöltés előtt eldöntheted, hogy a jogsiért vagy az elektromos robogóért szállsz versenybe.

A Nagy Diák KRESZ-teszt 8. első fordulóját bárki kitöltheti 2024. február 22. és május 5. között a nagydiaktesztek.hu oldalon vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül, azonban a nyereményjátékban csak a 14-24 év közötti fiatalok vehetnek részt. A regisztrációt követően egy komplett KRESZ-tesztet kell kitöltened, ahol szöveges, képes és videós kérdések megválaszolásával kell bizonyítanod, hogy mennyire ismered a közlekedési szabályokat. A 15 kérdés helyes megválaszolásával összesen 30 pontot lehet gyűjteni.

Az online teszt kitöltői közül a legjobb eredményt elérő játékosok jutnak be a személyes részvételű középdöntőbe, amit 2024. május 23-án Budapesten, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezünk meg. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 5-5 játékos jut be. Ők egy izgalmas tévés kvízben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért.

A Nagy Diák KRESZ-teszt 8. döntőjében találnak gazdára a fődíjak: egy elektromos robogó és egy ingyenes B-kategóriás jogosítványszerzési lehetőség.

Az immár 8. alkalommal meghirdetett edukatív játékot az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, az E-Educatio Információtechnológia Zrt., a Webjogsi.hu és a KRESZ TV támogatja.

Töltsd ki te is a KRESZ-tesztet!