Fantasztikus show és szoros végjáték a KRESZ-teszt döntőjében

Felejthetetlen TV show keretében zárult a hatodik alkalommal megrendezett Nagy Diák KRESZ-teszt. Az országos edukatív játék döntőjét a május 19-én rendeztük meg az UP Rendezvénytérben.

Rekordszámban kezdtek bele a fiatalok az idén hatodik alkalommal meghirdetett Nagy Diák KRESZ-teszt kitöltésébe. A téli első, online fordulóban több mint 20 ezren tették próbára magukat és töltötték ki sikeresen a tesztet.

Közülük az 1.000 legjobb eredményt elérő játékos kapott meghívást a játék középdöntőjébe. Itt egy 20 kérdéses tesztet kellett kitölteniük a játékosoknak, minél rövidebb idő alatt megadva minél több helyes választ.

A középdöntőkből a legjobb 5-5 játékos jutott be az országos játék döntőjébe. Ők egy izgalmas tévé show keretében döntötték el, hogy kik vihetik haza a fődíjakat, az ingyenes „B” kategóriás jogosítvány szerzési lehetőséget és az elektromos robogót.

Óriási izgalmak és szoros versenyben Kolozsvári Zsanett szerezte meg az első helyet és ezzel az ingyenes „B” kategóriás jogosítvány szerzési lehetőséget. A másik ágon Pálfay Dániel bizonyult a legjobbnak, így ő vihette haza az elektromos robogót a döntő után.

A Nagy Diák KRESZ-teszt 2022-ben az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és az Autóklub támogatásával valósul meg.

Gratulálunk az idei nyerteseknek! A Nagy Diák KRESZ-teszt döntőjét ITT és ITT tudod visszanézni! A játék döntőjéből készült tévé felvétel hamarosan visszanézhető lesz az M5 csatornáján.