Fantasztikus siker a Nagy Diák Klímateszt

Fantasztikus siker a Nagy Diák Klímateszt

Óriási érdeklődés övezte az idén először meghirdetett országos klímajátékunk első fordulóját. A Nagy Diák Klíma Tesztre az online fordulóban több mint 30 ezer fiatal tette próbára magát. Most a legjobbak középdöntős regisztráció zajlik.

2021. március 5. és szeptember 5. között soha nem látott számú kitöltő játszott velünk a Klímatesztben. Ez igazolja a DUE „Bölcsőnk a Föld” programjának sikerét, és azt, hogy a klímavédelem és a környezetvédelem témája mennyire releváns napjainkban a fiatalok körében.

A fiatalokat hiteles információval ellátó, a teremtett világunk védelmére buzdító program a Nagy Diák Klíma Teszt középdöntőjével folytatódik. Erre szeptember első felében regisztrálhatnak a legjobb online eredményt elért játékosok. Mindenkinek, aki játszott az első fordulóban, érdemes figyelnie az e-mail fiókját, mert oda küldjük a meghívót a 2021. szeptember 30-án rendezendő középdöntőre.

A Klímateszt következő fordulójában azok vehetnek részt, akik a „Nagy Diák Tesztek” applikáción keresztül regisztrálnak a további játékra. (Az app ingyenesen letölthető a Google Playből és a Apple Storeból). Az applikáció letöltése után rá kell nyomni a Klímatesztre, és jeleznie kell a játékosnak a részvételi szándékát a személyes részvétellel zajló középdöntőben. Aki ezt elmulasztja, kimarad a további játékból és nyerési lehetőségből. Márpedig a döntőben értékes díjak találnak majd gazdára.

A döntő is ugyanezen a napon, szeptember 30-án, csütörtökön lesz a budapesti Akvárium Klubban. Itt egy TV felvétel készül, így aki részt vesz a játék következő fordulóiban, illetve megnézi a Klímanapi programokat az Akváriumban, a nagy valószínűséggel szerepelni fog az m5-ön bemutatandó TV műsoron is.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Fantasztikus siker a Nagy Diák Klímateszt

Oszd meg a Facebook-on!

Fantasztikus siker a Nagy Diák Klímateszt

Oszd meg a Facebook-on!

X