Filmteszt: A középdöntő

Filmteszt: A középdöntő

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. játék online középdöntőjében a közel 20 ezer idei tesztkitöltő közül mintegy 500 online játékos vehet részt. Ők február 17-és és 18-án játszhatnak tovább a döntőbe jutásért és a fődíjakért.

A középdöntőben egy újabb, 24 kérdésből álló, a magyar filmekhez kapcsolódó tesztet kell kitölteni. A döntőbe a legtöbb jó választ a legrövidebb idő alatt adó versenyzők jutnak majd. Ezt a tesztet csak egyszer tölthetik ki a regisztrált meghívott játékosok. Itt már nagy a tét, nem szabad hibázni!

A középdöntő eredményhirdetése február 19-én, pénteken délután 18.00 órakor lesz. Ott derül ki, hogy kik jutottak be a döntőbe! Az eredményhirdetés nyilvános, bárki bekapcsolódhat Zoomon keresztül az alábbi linken: https://zoom.us/j/92150095604?pwd=bGFJZUY5a1V6emZWVkwvSXhvR0g4QT09

Érdemes lesz ott lenni az eredményhirdetésen, még akkor is, ha valaki nem jutott be a döntőbe! Az eredményhirdetést követően egy promóciós eseményre kerül sor, amin a résztvevők között két Xiaomi okosórát sorsolunk ki!

Az esemény tehát 18 órakor kezdődik, de aki részt szeretne venni rajta, már 17.50-kor kapcsolódjon be a Zoomra, nehogy lemaradjon!

A Nagy Magyar Filmteszt döntőjében 12 „filmtudós” fog vetélkedni a fődíjakért. Ez egy élő TV műsor keretében zajlik majd február 26-án, pénteken 14 órától. A Lurdy házban található Smash Event stúdióban csak a döntő résztvevői lehetnek ott személyesen, de a teljes programot élőben streameljük a due.hu és a nagydiaktesztek.hu oldalon, illetve a DUE és a Nagy Diák Tesztek Facebook oldalán. Így bárki követheti (akár visszanézheti) a döntőt, és szurkolhat az idei Filmteszt legjobbjainak. A játékmester Petur András tévés műsorvezető lesz. A díjátadón részt vesz Káel Csaba, a mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos és Lányi Eszter, a Nemzeti Filmintézet képzési igazgatója is.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Filmteszt: A középdöntő

Oszd meg a Facebook-on!

Filmteszt: A középdöntő

Oszd meg a Facebook-on!

X