Finisben a Nagy Diák Tesztek

Finisben a Nagy Diák Tesztek

Végéhez közeledik négy Nagy Diák Tesztek játékunk is. Jelenleg az középdöntők zajlanak, a végső megmérettetésre szeptember 22-én kerül sor az Akvárium Klubban.

A járványhelyzet miatt az idei Nagy Diák Tesztek játékok középdöntőjét is online bonyolítjuk. A legjobb 1.000 tesztkitöltő kapott meghívást az online középdöntőre a Nagy Diák Agrárteszt, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Nagy Diák Rendszerváltó Teszt és a Generali Nagy Diák KRESZ tesztben résztvevő közel 50 ezer játékosból. A tavaszi első, online fordulóban legjobb eredményt elérők vehettek részt a szeptember 11-e és 14-e között lezajlott online középdöntőben. Itt egy 30 kérdéses tesztet kellett kitölteniük a játékosoknak, minél rövidebb idő alatt megadva minél több helyes választ.

A középdöntőkből tesztenként 12 játékos jutott be a döntőbe, amely élőben zajlik majd Budapesten az Akvárium Klubban szeptember 22-én. Ők egy izgalmas színpadi show keretében döntik el, hogy kik nyerik majd az értékes fődíjakat, köztük egy berlini utazást, profi mobiltelefont, vagy egy mopedet, esetleg ingyenes jogsiszerzési lehetőséget. A COVID-helyzet miatt a rendezvény szigorú létszámkorláttal valósul meg, messzemenőkig betartva a járványügyi óvintézkedéseket, hogy akik személyesen vesznek részt a döntőkön, ők is maximális biztonságban legyenek.

A program mégsem lesz teljesen zártkörű, mert mind a döntőknek keretet adó Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, mind pedig a tesztdöntőket online közvetítjük. A játékok minden résztvevője akár otthonról is követheti az eseményeket, amit streamelünk a DUE Facebook oldalán és elérhetővé tesszük itt, a due.hu-n is.

A döntőben résztvevők figyeljék folyamatosan e-mail fiókjukat, mert őket személyre szólóan látjuk el a szükséges információkal.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Finisben a Nagy Diák Tesztek

Oszd meg a Facebook-on!

Finisben a Nagy Diák Tesztek

Oszd meg a Facebook-on!

X