Folytatódik a Nagy Diák Zenei Teszt

Folytatódik a Nagy Diák Zenei Teszt! A játékot július 20-ig több mint 3 ezren töltötték ki. Az óriási érdeklődés miatt úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a játékot augusztus 31-ig.

A játék folytatásában továbbra is a magyar könnyűzenével kapcsolatos kérdésekre kell választ adni. Szóval ha jártas vagy és szereted a magyar könnyűzenét és nem riadsz vissza egy kis versenytől sem akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!

A második Nagy Diák Zene Teszt nem rendhagyó módon zajlik. A játék csupán egy fordulóból áll, amit augusztus 31-ig tölthettek ki online, a nagydiaktesztek.hu oldalon vagy a Nagy Diák Tesztek Applikáción keresztül. Többször is nekifuthattok a kitöltésnek, de fontos, hogy mindig az utolsó eredményetek számít.

A játékban 10 kérdésre kell válaszolni, minél rövidebb idő alatt, minél több helyes választ megadva. A korábbi tesztjeinkhez hasonlóan, bárki tesztelheti tudását és kitöltheti a tesztet, de a nyereményjátékban csak a 14-24 év közötti fiatalok vehetnek részt!

A Nagy Diák Zenei Teszt 2. első szakaszában (július 20-ig) három páros MCC Feszt belépőt lehetett nyerni. Az első szakaszban végül Bartha Viola bizonyult a legjobbnak, a második Kovács Anna Karina lett, míg a harmadik helyen Dukai Balázs végzett.

A játék második szakaszát augusztus 31-ig tölthetitek ki, az első helyett egy Panasonic fülhallgatóval lesz gazdagabb. A győztest e-mailben értesítjük majd, ezért fontos, hogy mindenki figyelje a játékban megadott e-mail fiókját.

A teszttel már játszhatsz is a nagydiaktesztek.hu oldalon vagy a Nagy Diák Tesztek Applikáción keresztül! Töltsd ki a Nagy Diák Zenei Tesztet és szerezd meg TE a fődíjat!

Sok sikert mindenkinek, induljon a TESZT!