Hamarosan zárul a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Hamarosan zárul a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

A végéhez közeledik a DUE Médiahálózat és az ORFK-OBB közös játéka, a Nagy Diák KRESZ-teszt 5. Töltsd ki Te is az ingyenes KRESZ-tesztet és biztosítsd be a helyedet a középdöntőbe.

Ha még nem töltötted ki a Nagy Diák KRESZ-tesztet, akkor 2021. szeptember 8-ig megteheted a www.nagydiaktesztek.hu oldalon, vagy a könnyebb kitöltésért töltsd le az ingyenes nagydiaktesztek applikációt, amit megtalálsz a GooglePlay-en és az AppStore-ban is!

Az online teszt kitöltői közül az 1.000 legjobb jut be a személyes részvétellel megrendezett középdöntőbe, ami 2021. szeptember 30-án lesz Budapesten, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon az Akvárium Klubban. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 6-6 játékos jut be. Itt találnak gazdára a fődíjak, egy elektromos robogó és egy ingyenes B kategóriás jogosítvány:

A Motolux Yaris egy sokak által kedvelt elektromos robogó. A 3 sebességgel és rükverc funkcióval is rendelkező jármű hatótávolsága 50-70 km, végsebessége 25 km/óra. A digitális kijelző minden fontosabb információt tartalmaz, köztük a kilométeróra állását és az aktuális sebességet. De a tárolásra is bőven van hely a robogón, köszönhetően az ülés alatti és mögötti tárolódobozoknak.

 

A teljes jogosítványszerzési lehetőség a jogszabályban előírt minimum óraszámokat és vizsgákat tartalmazza. A nyertest díjfizetési kötelezettség terheli, amennyiben plusz órákra van szüksége az egyes vizsgák teljesítéséhez, valamint ha vizsgát kell ismételnie.

 

 

Indulhat a TESZT!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Hamarosan zárul a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Oszd meg a Facebook-on!

Hamarosan zárul a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Oszd meg a Facebook-on!

X