Határon túli különdíj az Agrárteszten

Szeptember eleje óta zajlik a Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt, ahol idén is értékes nyereményeket lehet szerezni a játék kitöltésével. Az idén első alkalommal a határon túli magyar fiatalokat is játékba hívja a MATE és a DUE.

Határon túli magyar fiatalok is versenybe szállhatnak az idén a Nagy Diák Agrártesztben. Számukra is nyitva a lehetőség, hogy megnyerjék az idei játék fődíjait, egy kétszemélyes külföldi nyaralást, egy nagy értékű mobilt vagy egy szuper kerékpárt.

Az idei versenyben a legjobb határon túli kitöltőt is díjazzuk! A legeredményesebb (azaz a tesztben a legrövidebb idő alatt a legtöbb helyest választ adó), középdöntőbe bejutó és határon túli középfokú oktatási intézményben tanulói jogviszonnyal rendelkező diák egy elektromos rollert kap ajándékba.

A díjra a középdöntőbe legjobb eredménnyel bejutó és a díjátadáson személyesen megjelenő határon túli játékos jogosult.

A Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt online fordulója 2023. december 15-ig tart. Addig bárki kitöltheti a tesztet – akár többször is. A játékban az utolsó tesztkitöltés eredménye számít.

A MATE már régóta elkötelezett a Kárpát-medencét felölelő szakmai együttműködések terén, így a szakmai alapfeladatain túlmenően ugyancsak kiemelt szerepet fordít az agrárium iránt érdeklődő határon túli fiatalokra. Ezért döntött úgy a DUE Médiahálózattal karöltve, hogy külön díjat ad a Kárpát-medencei Nagy Diák Agrártesztben a legjobb határon túli kitöltő fiatalnak.

A díjak ünnepélyes átadására 2024. január 11-én, csürtökön az Educatio Kiállításon kerül sor, a kiállítás nagyszínpadán.

Kattints, játssz és nyerj – határon innen és túl!